Construcția capitală a străzii Maria Drăgan din satul Colonița

Activitatea Primăriei Articole

Cunoaștem că starea drumurilor locale din satul nostru este o problemă arzătoare, costisitoare și la moment nu există proiecte, care ar finanța construcția sau reparația drumurilor locale. Deși în ultimii ani primarul satului Colonița, a găsit posibilitate și a construit mai mult de 30 de drumuri, problema drumurilor rămâne actuală din lipsa surselor financiare în bugetul local. Recent APL Colonița, în rezultatul licitațiilor cu strigare a vândut câteva loturi, proprietatea APL Colonița, iar cu sumele acumulate în buget urmează să fie construite mai multe străzi.

Astfel în primăvara anului acesta APL Colonița a publicat în BAD lucrările de reparație a străzii Maria Drăgan, care urmau să fie executate. Au fost anunțate licitații publice, câștigătorul fiind desemnat compania S.R.L. Solcoci Prim, cu oferta de 1 229 636,27 lei fară TVA. La data de 04.06.2020 vor demara lucrările de construcție capitală a străzii Maria Drăgan din satul Colonița.

Urmează și reparația altor străzi cum ar fi: str. B.P. Hașdeu, str. Alexandru cel Bun, str.Luceafărul, str. Nucarilor, str. Mihai Viteazul, str. Valea lui Simon. La moment se lucrează asupra proiectului ce ține de reparația străzii Răsăritului cu direcționarea apelor pluviale.

Doamne Ajută!

Distribuie: