Dragobetele sărută fetele

Centrul de Cultură

În data de 22 februarie la Centrul de Creație și Agrement din s. Colonița a fost organizată sărbătoarea națională ”Dragobetele”.

La prima etapă a sărbătoarei a fost tradițional concursul ”Doi întrun fotoliu” la care au participat 2 perechi de îndrăgostiți:

  1. Godorogea Valentina, Maleca Doru
  2. Chirtoacă Dumitru, Ciumacenco Carina

care au concurat la patru probe și au manifestat inteligență, pregătire bună și nu în ultimul rând sentimente frumoase reciproce, care au fost apreciate de juriul de onoare: Andrei Valentina, Gaidamac Teodora și Milicenco Angela.

Ca rezultat al concursului a câștigat dragostea. APL Colonița a pregătit și cadouri generoase pentru participanți.

Prezentatorii: Bahrin Mădălina și Cheltuitor Nichita, care au condus acesta activitate, de asemenea au fost premiați cu cadouri prețioase.

Foarte frumos au evaluat și artiștii noștri autohtoni, copii care activează pe lângă casa de cultură, Farguța Iuliana și Stratulat Xenia.

Cea mai mică interpretă Țureac Anisia, a uimit publicul prin prezentarea sa gingașă.

Și surpriza musicală oferită de către candidatul partidului socialiștilor, dna Svetlana Popa, ne-a oferit cu mult drag un concert inedit prezentat de DoReDos.

Primarul satului A. Zaporojan și locuitorii din sat aduc mulțumiri dnei candidat, Svetlana Popa, pentru concertul inedit.

Mulțumim și dnului Mihai Macari, șefului casei de cultură, care a organizat și a creat voia bună a acestei sărbători.

Distribuie: