Stop Fals!!!!!!

Articole CONSILIUL LOCAL INFORMAȚII INSTITUȚII PUBLICE Personalități Primar PRIMĂRIA UTILE

Consilierul Liberal Ghimp Dumitru spune minciuni de crapă pietrele. În argument vizualizați următoarele informații:

În toamna anului 2015 din bugetul Municipiului Chișinău, la solicitarea primarului Angela Zaporojan au fost construite rețelele de iluminat pe străzile Budești, Tohatin, Ion Creangă și inclusiv strada care duce spre cimitir și perimetrul cimitirului. Aceste lucrări au fost achitate de către municipalitate, costul total al lucrărilor este de circa 300 000 lei.

Aceste rețele de iluminat nou construite, se transmit de fiecare dată în gestiune la ÎM”Lumteh”, care deservește mun.Chișinău și cele 18 sate din suburbii, inclusiv s. Colonița.

Sistematic primarul satului Angela Zaporojan transmite informație la
ÎM”Lumteh”, care după grafic vine în sat și repară rețelele electrice. Așa a fost și pe data de 10 aprilie 2019, la chemarea primarului echipa de la
ÎM”Lumteh” a schimbat becurile arse din lista pregătită de primar .

Vom face publică această listă, dacă sunteți atenți această listă este atualizată pe data de 10 aprilie 2019 și executată în aceeași zi .

Lista străzilor cu care sa lucrat în data de 10 aprilie 2019.

Pe poziția 4. „Cimitir-2 becuri” este solicitarea primarului Angela Zaporojan de a repara cele 2 becuri de la cimitir, și nu poveștile consilierului Ghimp Dumitru.

Încă o minciună, de fapt ca multe altele, pe care Ghimp Dumitru le toarnă făcându-și imagine în viitoarea campanie electorală, dar de fapt a muncit și el ca în fabula ceea „Musca la Arat”

Mai jos facem public lista de lucru cu toate adresele solicitate de primar, care au fost executate gratis de către ÎM”Lumteh”.

P.S. Din pozele plasate de Ghimp Dumitru se vede clar ca mașina și lucrătorii, care execută lucrările sunt de la ÎM”Lumteh”, ceea ce încă odată confirmă spusele primarului Angela Zaporojan și descoperă minciunile lui Ghimp Dumitru .

RUȘINE!!!!!

Distribuie: