Presiuni asupra Primarului din satul Colonița Angela Zaporojan și a echipei de consilieri

Articole CONSILIUL LOCAL INFORMAȚII Primar PRIMĂRIA

O altă prostie executată de judecători la comanda familiei Ghimp, împotriva primarului satului Colonița, Angela Zaporojan și consilierilor locali.

Barburoș Mariana (sora lui Ghimp Dumitru și Viorel) și Darii Lilian (finul de cununie a lui Viorel Ghimp) au cerut 100 000 lei prejudiciu moral de la primarul satului Angela Zaporojan pentru:

Fiți atenți: că consiliul a votat o decizie ce ține de cele 5 hectare de pământ de la MIS încercând să păstreze patrimoniul satului.

Deși primarul nu participă la votarea deciziilor, totuși a fost recunoscut ca vinovat. De unde s-a luat suma de 100 000 mii de lei? Cine a calculat-o?

Ce fel de justiție avem?

Când o să terminăm odată cu judecătorii care lucrează la comandă?

Poate sunt niște întrebări fără răspuns, dar cum să trăim în așa țară?

Facem public hotărârea Colegiului Civil al Curții de Apel Chișinău, pentru a vă convinge de prostiea judecătorilor.

IMG_0001-1

IMG_0003

IMG_0003-1

În aceeași hotărâre au fost amendați și toți consilierii, care au votat să păstreze patrimoniul satului, adică împotriva Clanului Ghimp.

La ședințele de judecată reprezentant al Consiliului local Colonița a fost Ghimp Dumitru, care avea conflict de interese direct (fiind fratele lui Barburoș Mariana) și în loc să apere patrimoniul satului a apărat interesele surorii sale, aducând prejudiciu bugetului satului Colonița circa 11 000 000 lei .

În data de 01 aprilie 2019 la Curtea Supremă de Justiție a recunoscut recursul primarului Zaporojan Angela și a consilierilor amendați cu argumente convingătoare, care dovedesc corectitudiniea și legalitatea acțiunilor întreprinse.

Concomitent cu recursul APL Colonița, avocatul Clanului Ghimp, Raisa Meșteșug a depus un alt recurs, unde au cerut amendarea primarului A. Zaporojan cu 200 000 lei, în folosul lui Barburoș (Ghimp) Mariana și Darii Lilian, iar fiecare consilier, să fie amenda cu a câte 40 000 lei, în folosul familiei Ghimp.

Apare simpla întrebare ?

De ce Consilierii și primarul care au apărat patrimoniul satului, și nu au permis familiei Ghimp să aducă un prejudiciu de zeci de milioane satului, sunt amendați?

De ce în instanțele de judecată Ghimp Dumitru în loc să apere interesele satului, apără interesele surorii sale Ghimp – Barburoș Mariana?

APL Colonița în frunte cu primarul satului A. Zaporojan și echipa de consilieri informează cetățenii și organele abilitate în ilucidarea acestui caz și întreprinderea măsurilor necesare.

Distribuie: