„Ziua internațională DEEE: Reciclează totul, indiferent cât de mic”

Articole

În anul 2022, Ziua Internațională a Deșeurilor Electronice (#ewasteday) serbată anual la data de 14 octombrie se axează pe deșeurile electronice mici, sub sloganul „Reciclează totul, indiferent cât de mic!”. În acest an, A.O. Centrul de instruire și consultanță “E-CIRCULAR” în parteneriat cu A.O.„EcoDigital”, se alătură campaniei internaționale de sensibilizare legate de deșeurile electronice prin organizarea Atelierului online „Ziua internațională a DEEE: Reciclează totul, indiferent cât de mic”.
Evenimentul se va organiza în format online, la data de 19 octombrie, ora 10:00.
În sensul celor menționate și în vederea cunoașterii și aplicării de bune practici privind gestionare DEEE -urilor (Deșeuri de echipamente electrice și electronice) la nivel local, Vă invităm să participați la Atelierul online conform Agendei. Pentru confirmarea participării rugăm să completați Formularul online, astfel veți primi și toate materialele prezentate în cadrul evenimentului.
În perioada anilor 2018 – 2022, A.O. Centrul de instruire și consultanță “E-CIRCULAR” în parteneriat cu A.O. „EcoDigital” au implementat 2 proiecte cu suportul Programului de Granturi mici GEF SGP, implementat de PNUD și au dezvoltat o Rețea a punctelor de colectare la nivel național.

Distribuie: