Transportul public în s. Colonița- problemă majoră.

Activitatea Primăriei Articole

Circa mai mult de 5 ani problema transportului public a devenit insuportabilă. Primarul satului Colonița, Angela Zaporojan, bate în zadar pragurile demnitarilor de la Direcția Transport Public și Căi de Comunicație, cât și a mai multor Primari Generali, dnul Chirtoacă D., dna Silvia Radu, dnul Adrian Talmaci, primar interimar și dnul Ceban Ion, primar general actual, însă fără nici un rezultat.

Recent, locuitorii satului au organizat colectarea semnăturilor pentru soluționarea acestei probleme.

Pe data de 08.06.2021 de la Primăria Municipiului Chișinău a fost trimis răspuns la acestă plângere cu indicația ca primăria s. Colonița să soluționeze acestă problemă „cerc vicios”.

Nu este în competența primarului și nici a consiliului local să soluționeze această întrebare. Încă o încercare, de a soluționa problema transportului public în s. Colonița a făcut dna primar, cu adresările către Primarul General, dnul Ceban Ion și Direcția Transport Public și Căi de Comunicație, dnului Vitalie Mihalache.

Șeful DTPCC, ne-a informat că în parcul de autobuze activează doar 103 unități de transport și la moment nu au nici o unitate liberă, care să fie direcționată în s. Colonița. Dar a promis că în decurs de 2 luni s. Colonița va primi încă o unitate de transport, care va soluționa problema transportului public în sat. Sperăm, că în sfârșit va fi rezolvată problema transportului public în s. Colonița, căci vorba proverbului „Speranța moare ultima”.

Documentele care confirmă lucrul executat de primăria s. Colonița ce ține de transportul Public.

Distribuie: