Gazoduct în sectorul 306 case (II Etapă)

Activitatea Primăriei Articole

În anul 2016 au fost executate lucrările de proiectare a gazoductului în sectorul 306 case, (etapa II, schițe de proiect, scheme ș.a.)

Din motivul, că pe aceste sectoare a străzilor nominalizate în anul 2016 nu erau construite case de locuit (50%+1), nu au fost executate lucrări de proiectare la compartimentul „Devize” (în fiecare an se schimbă prețurile). Deoarece din 2016-2020 pe străzile nominalizate au fost construite case de locuit, anul acesta 2020, primarul satului, Angela Zaporojan a dat în lucru și compartimentul „devize” la gazoductul din sectorul nominalizat. Lucrările de proiectare au constituit 12 000 lei, bani alocați din bugetul local.

Recent au fost finalizate lucrările ce țin de devize pentru acest sector.

Facem public schema generală, pe care sunt indentificate cele 4 sectoare (în diferite culori) și costul lucrărilor de gazificare.

Din lipsa surselor financiare s-a decis ca aceste lucrări să fie executate în 4 etape. În urma discuției cu consilierii s-a convenit construcția gazoductului de pe str. C. Porumbescu, deoarece pe aceasta stradă locuiesc cei mai mulți consumatori.

Costul acestor lucrări este de 233 227,65 lei.

Urmează să fie identificate surse financiare pentru aceste lucrări (în bugetul local nu avem aceste surse), ca să putem executa lucrările din primul sector, ca mai apoi să urmeze și celelalte străzi. Facem public costul la cele 4 proiecte de execuție (devize) a gazoductului.

Doamne ajută!

Distribuie: