Drum nou la Colonița.

Articole INFORMAȚII INSTITUȚII PUBLICE Primar PRIMĂRIA SATUL COLONIȚA

Recent au demarat lucrările de construcție a străzii Mircea cel Bătrân din Colonița.

Așa arăta strada Mircea cel Bătrîn din Colonița, pînă la începerea lucrărilor…

Aceste Lucrări au fost planificate de APL Colonița, încă în toamna anului 2018 și sunt finanțate de Consiliului Municipal, având destinație specială, de aceea consiliul local (consilierii liberali) nu pot împiedica executarea acestor lucrări.

APL Colonița a publicat în BAD lucrările, care urmau să fie executate. Au fost anunțate licitații publice, repetate. Câștigător a fost desemnată compania ANDIGTRANS, cu oferta de 1 702 203.02, inclusiv TVA, de aceea sursele financiare de care dispunem sunt suficiente pentru finisarea lucrărilor de construcția acestui drum.

Cu părere de rău, pentru fiecare suburbie din mun. Chișinău, ( în dependență de numărul de locuitori) a fost alocate de la 2 000 000 la 3 000 000 lei, pentru anul 2019 în satul Colonița, la compartimentul reparații capitale au fost alocate 2 000 000 lei, surse care ne ajunge să construim doar o singură stradă pe an.

Însă mai este o altă posibilitate de a construi zeci de drumuri – schimbarea destinației loturilor. În speranța că consilierii liberali, vor vota schimbarea destinației pămîntului, am putea construi zeci de drumuri ( e vorba de circa 13 000 000 lei).

Doamne ajută. Lucrările sunt în toi și se planifică finisarea lor la sfîrșitul lunii iunie.

Distribuie: