Deschiderea sezonului sportiv la Colonița

Articole INFORMAȚII Primar PRIMĂRIA SATUL COLONIȚA

Tradițional, dar deosebit a fost pregătită și organizată sărbătoarea „Deschiderea sezonului sportiv” de către antrenorul sportiv Ștefan Calancea.

Pentru prima dată în istoria acestei sărbători au fost invitate dansatoarele din clubul sportiv ” Sis N Bro ” care au dat start bunei dispoziții.

Oaspeții de onoare al acestei sărbători a fost conducătorul ansamblului etnofolcloric „Lăstărașii” domnul Burciu Mihai împreună cu colectivul.

Nu a lipsit de la acestă sărbătoare și doamna primar Angela Zaporojan, care le-a urat tuturor participanților, curaj, insistență, corectitudine și să câștige cel mai puternic.

În anul acesta organizatorii au inclus multe concursuri noi, cum ar fi concursul familiilor „Starturi Vesele” unde au particpat doua familii numeroase și anume: Familia lui Cheptene Zaharia și Chihai Eugen, care nu numai că au fost foarte activi dar și au demonstrat că sunt familii unite, organizate și săritoare la nevoie.

Tradițional la această sărbătoare a fost concursul la trîntă la cele 3 categorii: cucoș,iepure și berbec, unde învingători au fost: Cucoș- Balaur Gheorghe; Iepure- Furtuna Sandu; Berbecul, care a fost âmpărțit între 2 participanți Cheptene Dumitru și Miron Vladimir.

Nu a lipsit de la sărbătoare și înghețata, organizată de primarul satului.

Toți cei prezenți la sărbătoare au avut posibilitate să se distreze la topogane și batute.

Mulțumim și antreprenorilor Constantin și Olga care au pus la dispoziția atât a participanților cât și a spectatorilot tot felul de dulciuri, gustări și sucuri.

A fost o sărbătoare organizată foarte reușit. Bravo Ștefan Calancea.

Mai jos facem publică lista participanților și sursele financiare, care au fost cheltuite.

P.S. În legătură cu faptul că locuitorii satului întârzie la sărbătoarea dată, APL Colonița, împreună cu organizatorii vin cu propunerea pe viitor de a începe sărbătoarea mai târziu cum ar fi : de la ora 15.00-21.00, cu organizarea unui rug și a dansurilor. Ce părere veți ? Opinii și Sugestii?

Distribuie: