Dăruiește bucuria de a răsfoi o carte… Dăruiește o carte bibliotecii tale!

Articole Centrul de Cultură INSTITUȚII PUBLICE Primar PRIMĂRIA

Dăruiește o carte este o campanie născuta din dorința noastră de a aduce copiii tot mai aproape de fascinanta lume a cărților.
      Deși colecția ei este una sărăcăcioasă, pasionații de lectură îi calcă pragul cu speranța că într-o zi, rafturile bibliotecii vor deveni neîncăpătoare cu cărți care vor aștepta cuminți să fie recitite și mângâiate filă cu filă în încercarea de a stabili un prim contact.
      Într-o lume în care auzim tot mai des că lectura nu mai este o obișnuință, există copii și adolescenți care și-ar dori să citească, acest lucru își doresc și copii din satul Colonița. Iar noi, cei pasionați de lectură, creând un refugiu de a evada într-o lume mai specială, putem contribui la îmbogățirea bibliotecii din sat.
     Dacă vrei să contribui la îmbogățirea bibliotecii, poate ai o carte pe care vrei să o oferi, sau vrei să le cumperi chiar tu una, te îndemnăm să fii alături de noi și împreună să suplinim rafturile goale,  să le umplem de istorie și povești.
      Împarte din suflet: “dăruiește o carte ’’campania de promovare a cărții și a lecturii, se desfășoară la biblioteca publică ,,Ion Proca’’ din satul Colonița. Locuitorii satului pot veni  pentru a dona o carte bibliotecii.
    Cartea poate fi citită la orice vârstă.
    Promovarea cărții în rândul cetățenilor este foarte importantă.
    Scopul campaniei ,, Dăruiește bucuria de a răsfoi o carte… Dăruiește o carte bibliotecii tale!’’ este de a colecta cărți și de a dărui aceste cărți celor, care nu au posibilitatea să le procure, celor care doresc din suflet să aibă o carte, și doresc din suflet să citească această carte. Administrația Publică Locală a lansat această campanie pentru a propaga valorile general umane – cărțile, cu tot ce este mai interesant în ele.
Donațiile se pot face la sediul Bibliotecii Publice ,,Ion Proca’’ din satul Colonița în timpul orelor de program: Luni până Vineri de la 15.00 la 19.00, Sâmbăta, Duminica de la orele 10.00 la 15.00 .

Distribuie: