Cum stau lucrurile în realitate

Articole

Primarul satului, Angela Zaporojan și echipa sa de consilieri au explicat cum stau lucrurile de facto în situația cu terenurile pentru amenajare și parcurile din sectorul 306 case.

Pe întreg teritoriu satului sunt amplasate 12 parcuri (terenuri amenajate) cu suprafețe diferite. Numai în sectorul de 306 case au fost amplasate 6 parcuri (terenuri amenajate), la distanțe de circa 200m-400m. Facem public harta satului cu amplasarea a celor 12 parcuri (terenuri amenajate).

Se vede clar cum în sectorul 306 case, terenurile pentru amenajare sunt amplasate foarte aproape unul de altul, iar 2 din cele 6 au destinația sub „construcții”. Întâmplător???

Prezentăm mai jos documentul care confirmă scheme dubioase de „dispariție” a parcului cu nr.11, din str. Calea Basarabiei 56. Suntem obligați să scoatem datele cu caracter personal din document.


Apare întrebarea, a putut cineva să împiedice la „deposedarea” patrimoniul satului de acest parc? De ce sunt implicați aceleași persoane: Gîcu Eugen (verișorul lui Dumitru Ghimp) și Corneliu Vlad (finul de cununie lui Ghimp Viore) în scheme dubioase de deposedare a patrimoniul satului??? Ce au făcut cei care se declară că apără patrimoniul satului??? Banii de la vânzarea terenului au venit în buzunarul familiei Ghimp și nu în bugetul satului.
Cu ce s-au ales locuitorii satului??? Zicala spune Hoțul strigă „hoț”.

P.S. Înainte de a învinui pe cineva documentați-vă.

Distribuie: