Consilierii liberali Caraman Vera și Ghimp Dumitru continuă să terorizeze primarul A. Zaporojan și antreprenorii care au activat sau activează în s. Colonița

Articole CONSILIUL LOCAL INFORMAȚII INSTITUȚII PUBLICE Primar PRIMĂRIA

O nouă plângere depusă de consilierii liberali Ghimp Dumitru și Caraman Vera, la Inspecția de Stat în Construcție .

Ca rezultat a fost verificată toată documentația de proiect, și calitatea executării lucrărilor ce ține de străzile Hotin și Trandafirilor. Verificarea a avut loc în perioada 18 -22 august 2019.

Facem public actul de verificare, care încă odată confirmă corectitudinea executării lucrărilor.

Așa a fost toți acești 4 ani de activitate a consilierilor liberali, doar plângeri depuse în toate instanțele: Procuratură, CNA , Inspecții, pentru a teroriza APL Colonița în persoana primarului A. Zaporojan, și a perturba activitatea primăriei.

Acești consilieri nu au implementat nici un proiect pe parcursul întregului mandat.

Interesant !!!!! Că legea în Republica Moldova nu prevede o pedeapsă serioasă pentru astfel de persoane și atunci avem ceea ce avem, în loc să folosim energia în proiecte noi și să lucrăm pentru locuitorii din sat, noi dăm explicații în diferite instanțe.

Apare o întrebare, dacă pe parcursul a 4 ani au fost zeci de controale și de fiecare dată învinuirile liberalilor nu au fost confirmate, poate a venit timpul să-i condamne satul și alegerile care se apropie, sunt o ocazie perfectă.

Distribuie: