Mărțișoare pentru doamne – concert

Centrul de Cultură

Pe data de 10 martie 2019 în incinta Centrului de Creație și Agrement în s. Colonița a avut loc sărbătoare de zile mari.

La prima etapă a concertului  a fost organizat concursul ”Haideți fetelor”, la care au participat 3 concurente, Ciumacenco Mihaela, Ciumacenco Carina și Grubleac Evelina. Toate trei participante au fost pregătite și au demonstrat ingeniozitate, creativitate, charismă și capacități artistice.

Juriul a apreciat pregătirea participantelor și a decis în felul următor:

1 loc – Ciumacenco Carina

2 loc – Ciumacenco Mihaela și Grubleac Evelina

Nu a lipsit și ”Concursul bunicilor” la care au participat 3 doamne, Ursu Iulia Tudor, Andrei Valentina și Ivasiuc Lidia, care sunt bunici străbunici (calificativ obligatoriu), care au concurat și au fost premiate cu cadouri prețioase oferite de Primăria Colonița.

Nu au lipsit de la sărbătoare și artiștii autohtoni: Țuruiac Anisia, Farguța Iuliana și Stratulat Xenia, care la fel au primit cadouri prețioase.

Invitatul de onoare, Adrian Ursu, a fost primit de publicul de la Colonița cu mulă căldură. Voia bună și energia pozitivă a persistat pe parcursul întregului concert.

Cu cuvântul de felicitare a venit și dna primar, A. Zaporojan, care împreună cu consilierul local Tatiana Foiu au și pregătit pentru toate doamnele în sală trandafiri, care au fost înmânați de bărbați la sfârșitul concertului.

Bravo șefului Centrului de Creație și Agrement domnului Macar Mihai, care a organizat și a condus foarte reușit această sărbătoare. Astfel în Colonița se păstrează tradițiile neamului, sărbători atât de așteptate de locuitorii satului.

Distribuie: