Programul acțiunilor către Hramul Satului

Articole Hramul Localității

Pe data de 21 septembrie 2020, de  Hramul bisericii  „Nașterea Maicii Domnului ” vom celebra   aniversarea de 415  ani de la prima atestare documentară a localității.

„Hramul este dovada faptului că ne păstrăm și ne cinstim tradițiile multiseculare, la baza cărora se află credința creștină și relațiile interumane. Astfel, de-a lungul veacurilor, Hramul a devenit parte a patrimoniului nostru cultural”.

În  acest scop  Primăria Colonița în colaborare cu Centrul de Creație și Agrement  intervine respectuos către toți cu propunerea de a fi prezenți la serviciul divin săvârșit de parohul bisericii Victor Tofan, împreună cu alți preoți invitați. Va fi un prilej de adresare Domnului rugăciunile noastre în această perioadă de pandemie și secetă.   După serviciul divin  vom continua cu un cuvânt de felicitare din partea primarului Dna Angela Zaporojan, și cu muzica de petrecere difuzată din platoul Centrului de Creație și Agrement  pentru a reda aspect de sărbătoare și bună dispozitie.

Cu parere de rău situația actuală nu ne permite să ne întîlnim la Hora satului.  Vă mulțumim anticipat pentru înțelegere, participare, implicare și cooperare!

Distribuie: