Acasă » Utile » Serviciul salubrizare

Serviciul salubrizare

Serviciul de salubrizare în Coloniţa este la autogestiune. Buna funcţionare a acestuia este asigurată de primăria Coloniţa, responsabil de acest serviciu fiind Petru Vorotneac care săptămînal alături de  alţi doi muncitori: Andrei şi Ecaterina, evacuează deşeurile menajere din sat.

Grafic de evacuare a deşeurilor:

Ziua Instituţia/Strada
Joi  Blocurile de locuit din str. Hasdeu, Grădiniţa nr.24, Centrul de Sănătate, Centrul satului, Liceul “G.Ghimpu”
Vineri Ştefan cel Mare şi spre Răsăritului:
Ştefan cel Mare, Greaca, Movileni, Dacilor, Haiducilor, Valea lui Simon, Trandafirilor, Hotin, G.Asachi, Em.Bucov, Bucureşti, Florilor, Vadul lui Vodă, M.Sadoveanu, Răsăritului, V.Lupu, Cuza Vodă, Zorilor,Neculce.
Sîmbătă Alexei Mateevici spre Tohatin:
A.Mateevici, M.Eminescu, S.Lazo,Salcîmilor, Sf.Maria, Tohatin, Hipocrate,Testimiţeanu, Fîntînilor, Decebal, Columna lui Traian, Mircea cel Bătrîn, Tineretului, M.Drăgan, Stejarilor, V.Alecsandri, Valea Lacului, Unirii, Tighina.

Costuri:

Conform deciziei nr.6/6 din 11 august 2017 sunt stabilite urmăroarele tarifele lunare pentru serviciile de
salubrizare- evacuare gunoiului pentru:
a) casă la sol – 35 lei de gospodărie;
b) apartament la bloc – 10 lei pentru persoană;
c) agenţii economici – în bază de contract individual în dependenţă de volum;

d) pentru evacuarea unei remorci – 200 lei.

Contractul privind serviciile de salubrizare se poate semna la primărie,etajul 1, în biroul perceptorului fiscal. Din banii colectaţi se va amenaja gunoiştea din sat, se întreţine echipamentul de colectare, şi se doreşte angajarea a 2-3 persoane pentru îngrijirea spaţiiilor verzi din localitate.

Primirea deşeurilor la gunoiştea satului se face în zilele de vineri şi sîmbătă de la 10:00-17:00, contra plată în dependenţă de volum. ( 50 lei pentru o remorcă mică de autoturism, 100 lei pentru o remorcă mare de tractor).

Date de contact:

Persoana responsabilă Petru Vorotneac 078 408737
Mura Doinița 022 579130

decizie_salubrizare

Distribuie:

Un comentariu

  1. Igor spune:

    Vreau sa va aduc la cunostinta ca satul colonita timp de 1 luna de zile nu are serviciu de Salubrizare! Ce se întamplă? banii se achită regulat, însă serviciul nu este funcțional! prin sat stau aruncate saci cu gunoi devastați de către animale !!! Un miros și o priveliște dezgustatoatre! Administrația nu face nici un anunț! Va fi oare funcțional? Dacă nu sa fie restituți banii pentru a angaja desinestatator evacuarea gunoiului existent!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *